Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

pályázat

Megváltoztak a pályázati arculatra vonatkozó szabályok

Tájékoztatás az Új Széchenyi Terv arculati elemeinek használatáról2014. május 20.

Az Új Széchenyi Terv kötelező arculati elemeinek használatára vonatkozóan 2014. május 20-tól a következő előírás az irányadó:

Címke: 

Motivátor Nagydíj: itthon is lehet vállalkozni

A LENOVO elindította hazai egyetemisták számára kiírt, közösségi tehetségkutató pályázatát. A kezdeményezés legfőbb célja felhívni a figyelmet azokra a tehetséges magyar fiatalokra, akik igazán tettre készek, célokkal, belső motivációval.

A világ első számú PC gyártója megtartotta rendhagyó sajtótájékoztatóját az Iskolában, amelynek keretén belül bejelentette legújabb táblagépeit és tehetségkutató pályázatát, a Motivátor Nagydíjat.

A Motivátor Nagydíj

Bemutatkozik az AIPA Nonprofit Közhasznú Társaság

AIPA

Kecskemét mindig is egy izgalmas város volt, tele képzőművészekkel, zenészekkel, élsportolókkal, tele érzelemmel és értelemmel. Mindig több volt, mint egy átlagos mezőváros. Itt mindig történt valami. Aztán, amikor egy új csillag jelent meg a hírös város egén, fénysebességre gyorsultak az események.