Regionális gazdasági hírek

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon – jelentették be az első gép megérkezése után a Hajdú-Bihar vármegye székhely

A társaság folytatta a fejlesztéseket, országszerte immár 550 csomagautomatát működtet, szolgáltatásai hamarosan a térség más országaiban is megjelenhetnek.

Egyáltalán nem lehetetlen olyan mennyiségben árusítani a Vinteden, hogy azt már az adóbevallásban is fel kell tüntetni.

A British American Tobacco dohányipari vállalat új központot hoz létre füst nélküli termékek gyártására Pécsen, jelentette be a külügyminiszter.

A Samsung bejelentette, hogy a vállalati kihívásokra reagálva hatnapos munkahetet vezet be vezetői számára minden részlegén.

Tizenöt év után a cégnek ki kell költöznie a MÁV-Volán csoport budapesti Könyves Kálmán körúti székházából, mert nem újította meg a szaktárca a bérleti szerződést.

A money.hu szakértői utánaszámoltak, mennyit is kellene visszafizetni a hitelfelvétel időpontjában érvényes szabályozás szerint.

A BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. azt közölte, hogy a saját szakembergárdájukra támaszkodva számos telephelyén létesítenek napelemes kiserőműveket. A termelőkapacitás megkétszereződik.

A júliustól kezdődő rendszer költségei fokozatosan épülnek be az árakba.

Csökkent a banki csalások száma, de még mindig rengeteg pénzt veszítenek a károsultak, ezért lépett a legnagyobb bank.

Oldalak