Regionális gazdasági hírek

A Magyar Nemzeti Bank és más pénzintézetek nevét és logóját felhasználva próbálják meggyőzni a banki ügyfeleket a bűnözők, hogy töltsenek le egy vírusirtónak nevezett szoftvert, amivel hozzáférést biztosíthatnak a számlájukon lévő pénzhez.

A tavalyi inflációnál kisebb mértékben emelik áraikat a balatoni vendéglátósok.

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM).

„Napjaink legsúlyosabb digitális fenyegetéseire” figyelmeztet.

A januári kedvező adatok után csökkent az építőipari termelés februárban, az ágazatot inkább enyhe lejtmenet jellemzi, mintsem növekedési pálya – mondta az InfoRádióban Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője.

675 milliárd forintnyi beruházás elhalasztását jelentette be a kormány csütörtökön, ez azonban nem lesz teljesen elegendő az 1000-1100 milliárd forintra tehető idei költségvetési elcsúszás befoltozásához - mondta az InfoRádióban a Portfolio elemzője.

Új ernyőmárkát hoztak létre a BDPST Group hoteleinek és gasztronómiai egységeinek.

Fejlesztésekkel, a többi közt a BYD leendő üzemét kiszolgáló út építésével kapcsolatban döntött pénteki ülésén a szegedi közgyűlés.

Az élénkülő lakáspiaci helyzet támogatja az MBH és a Fundamenta sikeres együttműködését, idén az első két hónapban a jelzálogpiacon fokozatosan nőtt a kereslet - mondta az InfoRádiónak az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

A feldolgozóipari alágak többségében nőtt a termelés, a legnagyobb mértékben az élelmiszer, ital és dohánytermék gyártásában.

Oldalak