Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

Regionális gazdasági hírek

Erősödéssel nyitottak a főbb európai tőzsdék

Erős emelkedéssel nyitottak a vezető európai értéktőzsdék szerdán.

tovább
Lerontották Kína növekedési előrejelzését

Rontotta az idei évre vonatkozó ázsiai és kínai növekedési, valamint inflációs előrejelzését az Ázsiai Fejlesztési Bank (ADB) szerdán kiadott prognózisában.

tovább
Megvan az MKB Bank új tulajdonosa

Egy kötelező érvényű vételi ajánlat múlt heti elfogadásával eldőlt, kié lesz az MKB Bank, az új tulajdonos kilétét azonban csak az Európai Bizottságtól kapott június végi határidőig fedi fel a tulajdonosi jogokat gyakorló MNB - tudta meg független forrásokból a Portfolio.

tovább
Az EU 121 millió euró fejlesztési forrást tart vissza Magyarországtól

Az Európai Unió különböző szabálytalanságok miatt 121 millió euró (mintegy 37,5 milliárd forint) Magyarországnak járó fejlesztési támogatás kifizetését függesztette fel - tájékoztatta egy neve elhallgatását kérő uniós forrás kedden az MTI-t.

tovább
Feltőkésítik a legnagyobb orosz állami fejlesztési bankot

Feltőkésítik az állami tulajdonban lévő legnagyobb orosz fejlesztési bankot, Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök kedden jelentette be, hogy a VEB bankot 2,2 milliárd dollárnak megfelelő rubelösszeggel feltőkésítik.

tovább
Csökken a prémium magyar államkötvény kamatprémiuma

Április 1-től 25 bázisponttal csökkenti a lakosság számára értékesített három,- és ötéves futamidejű prémium magyar államkötvények (PMÁK) kamatprémiumát az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) - közölte az ÁKK kedden az MTI-vel.

tovább
Megújul a jövedéki adóról szóló törvény

A kormány a jövedéki adózás szabályainak módosítását tervezi, az egységesítés, az adminisztráció csökkentése és az adóbeszedés hatékonyságának növelése érdekében.

tovább
Folytatódik a sertéshús-kampány

A húsvéti áruházi kóstoltatást követően is folytatódik a kiváló minőségű sertéshús védjegyes termékek népszerűsítése - közölte Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára kedden az egyik kiskereskedelmi lánc diósdi üzletében tartott sajtótáj

tovább
Számlagyárosokat fogott el a NAV

Lebuktatott egy több mint száz cégből álló számlagyárat működtető bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A bűnszervezet fiktív számlakibocsátásokkal hatmilliárd forintos forgalmat segített lepapírozni ügyfeleinek - közölte a NAV kedden az MTI-vel.

tovább
Megkezdődhet a Richter antipszichotikumának európai törzskönyvezése

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a Richter új antipszichotikumának törzskönyvezési kérelmét - közölte a gyógyszergyár kedden.

tovább

Oldalak