Külföldi hírek - külföld

Van, ahol már több a turista, mint a Covid-járvány előtt volt.

A Covid-19 következő változata veszélyesebb lesz az idei év nagy részében domináns omikron törzsnél – valószínűsíti egy dél-afrikai vizsgálat, amelyet ugyanaz a laboratórium végzett el, ahol az omikront is először tesztelték a vakcinákkal szemben.

A példa nélküli abszolút erő birtoklása.

A kilenc hónapja tartó háborúban több mint tizenötezren tűntek el - közölte csütörtökön Kijevben az Eltűnt Személyek Nemzetközi Bizottságának (ICMP) egyik vezetője.

Tüntetések voltak vasárnap Pekingben, Sanghajban és Vuhanban a kínai kormány koronavírus elleni óvintézkedései miatt.

Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetőjének unokahúga, aki ismert emberi jogi aktivista, arra szólította fel a világ országait, hogy szakítsanak meg minden kapcsolatot Teheránnal, mert az iráni rezsim erőszakkal fojtja el azt a szeptemberben kezdődött országos tüntetéssor

Jens Stoltenberg döntő jelentőségűnek nevezte Németország Ukrajnának nyújtott támogatását az orosz támadás elleni ukrán küzdelemben a Die Welt am Sonntag című német vasárnapi lapban megjelent interjújában.

Mintegy száz külföldi „zsoldos” vesztette életét és hat páncélozott jármű semmisült meg, amikor az orosz légierő a donyecki régióban található Csasziv Jar település közelében precíziós csapást mért az ukrajnai idegenlégió ideiglenes állomáshelyére – jelentette ki Igor Konasenkov altábornagy, az o

Vasárnap Kárpátalján folytatódott Novák Katalin magyar köztársasági elnök kétnapos ukrajnai látogatása. A Kijevben töltött szombati nap után advent első vasárnapján Beregszászban tette tiszteletét a magyar államfő.

Oldalak