Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

Pályázati hírek

Újraindult a Bringázz a munkába! kampány

Négy év szünet után indult újra az alkalmanként országosan több ezer embert megmozgató Bringázz a munkába! kampány 2018. május 14-én.

tovább
A turisztikai ügynökség elindítja első Budapest központú külföldi kampányát

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elindítja az első átfogó, Budapest központú külföldi kampányát, a május 15-én induló és júliusig tartó nemzetközi kampányban online, print és televíziós felületeken hirdetnek majd a legfontosabb küldőpiacokon - jelentette be Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgató

tovább
Változnia kell a közlekedési kultúrának

A közlekedés biztonságának javításához a kormányzati intézkedések mellett közlekedési kultúraváltásra is szükség van - mondta Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára a Közlekedési kultúra napjának nyitórendezvényén pénteken Budapesten.

tovább
Döbbenetes az idegenforgalom újabb bővülése

Döbbenetesnek nevezte a turizmus márciusi növekedését Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, aki kiemelte, hogy mind a belföldi, mind a külföldi vendégéjszakák számát tekintve kétszámjegyű volt a növekedés.

tovább
Magyar mesék az Európai Parlamentben - A Mesés Magyarok az EU-ban sorozatot jelölték az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjra

A Mesés Magyarok az EU-ban című sorozat képviseli Magyarországot 2018-ban az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjért (European Charlemagne Youth Prize) folytatott versenyen.

tovább
320 vándortáborban fedezik fel a diákok Magyarországot

Hatalmas érdeklődés övezi a 2017-ben elindított Vándortábor Programot: a 320 vándortáborba, a gyalogos, kerékpáros és vízi túrákra mostanáig több mint 7000 tanuló jelentkezett.

tovább
Megkezdődött Magyarország legnagyobb nyílt sakkversenye

357 versenyző 39 országból - elrajtolt a Budapesti Tavaszi Fesztivál Nemzetközi Sakkfesztivál és Sakkverseny - Szabó László Emlékverseny. A 2018. április 18. és 26. között, a BOK (volt Syma) Csarnokban zajló esemény az idén Magyarország legnagyobb nyílt versenye.

tovább
A kormány a busztársaságok oldalán áll

A fejlesztési tárca egyeztetést és vizsgálatot kezdeményez az érintett felügyeleti szerveknél a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak egyidejű, nagyarányú emelése miatt.

tovább
Két keréken – bringás fejlesztések Magyarországon

A kormány 2010 óta sokat tett azért, hogy országszerte új, jó minőségű, a korábbi időszak szigetszerű fejlesztéseit összekapcsoló kerékpáros útvonalak jöjjenek létre. Az elmúlt években 1000 kilométernyi erdei út nyílt meg a kerékpárosok előtt.

tovább
A migráció megjelenése megbénítaná a turizmus fejlődését a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója szerint

A migráció megjelenése Magyarországon elsőként a rekordmagasságokba tartó turizmus fejlődését bénítaná meg - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a Magyar Időknek a lap keddi számában megjelent interjúban.

tovább

Oldalak