Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

Hazugságvizsgálóval figyelik Orbánt

Megosztás

A Gyurcsány-kormány volt titokminiszterének testvére, Szilvásy Péter által mind a mai napig üzemeltetett „Kormányzati Tanácsadó Jósda" szerint az április 6-i országgyűlési választásokon „az Összefogás pártjai nyernek, legalább 60 százalékos többséggel".

A kocka április 4-én, „hazánk felszabadulásának ünnepén fog megfordulni, és jelentős erők állnak majd az Összefogás (baloldali) mellé". Mivel a jósda jóslata a január 18-i csillagállás szerint készült, s a február 25-ére beígért további részleteket nem leltük fel a Lélekkutató Intézetként is működő jósda honlapján, ezért megkérdeztük Szilvásy Péter igazgatót: miként látja most az április 6-i parlamenti választások lehetséges kimenetelét?

Szilvásy Péter a Heti Válasz Online-nak elárulta, hogy két súlyos ok miatt nem frissíttették honlapjukon a témát. „A BM egyik szakértőjétől" ugyanis megtudták, „hogy a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációk felderítése, és főleg az eredmények publikálása nem áll érdekében a minisztériumnak. Mivel ha hivatalos szervként közzétennék a részleteket, akkor két napon belül megbukna az Orbán-kabinet, ami Pintér Sándornak nem érdeke". A jósdaintézet vezetője ezért úgy döntött, hogy most információkat gyűjtenek: „különösen a március 15-i Orbán-beszéd lesz izgalmas, amelyet fonológiailag is elemzünk, és agyhullám-detektoros hazugságvizsgálót (EERD) is alkalmazunk. Az eredmények alapján döntünk a továbbiakról. Az EERD-t március 29-én is használjuk, annak megállapítására, hogy mely ígéretében, vagy értékelésében hazudik Orbán Viktor. Azután április 1-jén lépünk" - írta válaszában Szilvásy.

 

A jósdaigazgató honlapon lévő írásából kiderül, hogy a nemzeti ünnepünkön Orbán Viktor „felszólalása ismét megosztja és konfliktálja majd a nemzetet. Mentalitása, stílusa, beszédének tartalma egy újdonságot is tartalmazhat, melyből azt lehet prejudikálni, hogy (...) császársági, feudalista restaurációra készül, ha esetleg megnyerné a választásokat. Ez a sunyi hátsószándék sok hívének okozná a halálát". Szerinte forradalmi változással az érne fel, „ha Orbán Viktor lemondana a Fidesz elnökségéről, de az intelligenciája ahhoz nem elég magas, hogy ezt megértse, miért kellene megtennie".