Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

itthon

Lecsaptak a kínaiak a magyar cég találmányára

Nemcsak pénzt, hanem értelmes feladatot kell adni a vállalkozóknak, hogy elinduljon a magyar gazdaság növekedése - véli Mészáros Csaba, az evopro alapító vezérigazgatója, akinek nulla emissziós buszai iránt Keleten egyelőre nagyobb az érdeklődés, mint itthon.

Hazugságvizsgálóval figyelik Orbánt

A Gyurcsány-kormány volt titokminiszterének testvére, Szilvásy Péter által mind a mai napig üzemeltetett „Kormányzati Tanácsadó Jósda" szerint az április 6-i országgyűlési választásokon „az Összefogás pártjai nyernek, legalább 60 százalékos többséggel".

Mától egész pályás letámadás – itt a nagy párthatározó

Mától két héten át gyűjtik az ajánlásokat az április 6-i választás reménybeli indulói. Az új Zuschlag-ügy bizonyítja, hogy olyan „kamuformációk” is megjelentek a színen, amelyek kizárólag az állami kampánybüdzsé leszívásában érdekeltek.

„Elsíztem a téglákat” – a Szocsiban meglepetést okozó Miklós Edit első nagyinterjúja

Miklós Edit nagyszerű teljesítménnyel, minden idők legjobb magyar alpesi sí eredményét elérve a hetedik helyen végzett lesiklásban a szocsi téli olimpia szerdai versenynapján. Ebből az alkalomból közöljük a sportolóval még az olimpiai készület közben, karácsony előtt készített interjúnkat.

Nem lesz bankpánik – biztosan nem vonul ki a Raiffeisen

Lekerült a napirendről a Raiffeisen magyarországi üzletágának az eladása, miután a vételi ajánlatok elmaradtak a várttól – mondta az osztrák bankcsoport vezérigazgatója egy hétfőn megjelent lapinterjúban.

Moszkva után Peking - Orbán most Kínába megy

India, Japán, Törökország és Oroszország után Orbán Viktor hamarosan Pekingbe látogat. A külpolitikai offenzíva nyomán ismét fellángol a vita: Nyugatról való „kivezetésünket” készíti elő a kabinet, vagy csak beszálltunk a globális versenybe? És hol a helye Kína stratégiájában a Budapest és Belgrád közötti vasútvonalnak? 

Magyarország és az „óriások tyúkszeme"

A rezsicsökkentés megvédését és folytatását nevezte az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján, hétfőn, napirend előtt. 2014 a rezsiharc éve lesz - jelentette ki a kormányfő, aki azt is mondta: a kabinetnek létre kell majd hoznia az első nonprofit energiaszolgáltatót.

Korrupció itthon és az unióban - Komoly jelentés látott napvilágot

Magyarország több erőfeszítését is elismeri az Európai Bizottság anitkorrupciós jelentése - írja a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közleménye. Ugyanakkor kiderül, hogy az unión belül Szlovákiában az egyik legmagasabb a korrupció érzete.

Orbán Viktor dönthetett a sokat vitatott emlékmű „elhalasztásáról”

Nem állítják fel a német megszállás emlékművét a Szabadság téren, írja a Népszabadság. A lap úgy értesült, hogy a választások előtt biztos nem avatják fel Párkányi Raab Péter alkotását, mely azonban minden jel szerint elkészülhetett. Közben Rogán Antal cáfolta a hírt.

Ezért adták el a Népszabadságot

A hazai médiapiac politikai átrendeződése felé tett első lépés, vagy egyszerű üzleti tranzakció? A Népszabadság és nyolc megyei napilap eladásának háttere és tanulságai.

Oldalak