Jelenlegi hely

Hibaüzenet

Deprecated function: mktime(): You should be using the time() function instead eval() függvényben (/home/hitelesforras/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 1 sor).

üzlet

Ezért adták el a Népszabadságot

A hazai médiapiac politikai átrendeződése felé tett első lépés, vagy egyszerű üzleti tranzakció? A Népszabadság és nyolc megyei napilap eladásának háttere és tanulságai.

Orbán a világ legsikeresebb magyarjaival találkozik

A hétvégén kéttucat országból közel 80 magyar származású tudós és üzletember gyűlik össze Budapesten a Friends of Hungary - Magyarország Barátai Alapítvány meghívására. Bár találkoznak Orbán Viktorral is, Vizi E. Szilveszter akadémikus, kuratóriumi elnök szerint nem kampányeseményről van szó és az új szervezet nem a Magyarok Világszövetségének konkurenciája lesz.

Brit pénzügyminiszter: „Reform nélkül hanyatlásnak indul az EU”

Az Európai Unió máris kezd lemaradni olyan feltörekvő gazdasági erőcentrumok mögött, mint Kína vagy India, és az intézményi-szabályozási keretek teljes reformja nélkül végképp hanyatlásnak indul - mondta szerdán a brit pénzügyminiszter.

George Osborne alig burkolt utalást tett arra is, hogy az EU reformja nélkül Nagy-Britannia számára esetleg nem marad más választás, mint a távozás az unióból.

több ezer eladósodott családon segített már a NET-program

Biztonságosabbá válik a legveszélyesebb hazai főúti csomópont

Az energiatudatos vállalkozások elősegítik a kormányzati célok megvalósulását

Garanciajegyet kapnak a valóban hasznos alapítványok

Minősíteni fogják az alapítványokat, Semmelweis Garanciát kapnak azok, amelyek valóban a meghirdetett céljuknak megfelelően működnek - jelentette be az egészségügyi államtitkár. A cél az „adományozási hiénák” kiszűrése.

Orbánék léptek: szobrot kapott Bánffy Miklós

Orbánék léptek: szobrot kapott Bánffy Miklós.

„Kegyelmes uram, nagyon sajnálom, hogy hétszáz esztendős itt-tartózkodás után elhagyja Erdély földjét" - az anekdota szerint így búcsúzott a kolozsvári állomáson 1949-ben Kelemen Lajos történettudós Bánffy Miklóstól. A nyelvbotlás nem is volt akkora tévedés: az évszázadok során a Bánffyak az erdélyi magyar művelődés mecénásai, mintagazdaságot irányító birtokosok, forróvérű hadvezérek, a „tündérkert" megmaradásért kontyos törökkel vagy copfos némettel trafikáló főurak voltak.

 

„Ez bírói hiba, nem tehette volna meg"

Napokon belül megjelenik a Kúria honlapján a hétfői jogegységi határozat indokolása, amely már konkrét útmutatást tartalmaz a bírák számára - nyilatkozta Darák Péter.

Meglepő, de lehetséges: mi várhat ránk jövőre?

Mi a hasonlóság Brazília vb-győzelme és a 2%-os jegybanki alapkamat között? Ha ugyan csak kis eséllyel, de mindkettő megtörténhet jövőre! A K&H Alapkezelő összegyűjtötte azokat a nemzetközi és hazai eseményeket, amelyek 2014-ben nagy meglepetéseket okozhatnak a befektetőknek.

Oldalak