L.

AIPA
Fejlődő piaci szektorok, innovatív mentorok A gazdaság- és a vállalkozásfejlesztést helyezi középpontjába az AIPA Nonprofit Kft. 2016-tól igénybe vehető komplex szolgáltatásrendszere, melyet a Kecskeméti Főiskolával és a Kecskeméti Önkormányzattal együttműködve a Tudáspark elnevezésű TÁMOP-4.2.1.C-14/1/Konv-2015-0011-projekt keretein belül,...
Megváltoztak a pályázati arculatra vonatkozó szabályok pályázat Tájékoztatás az Új Széchenyi Terv arculati elemeinek használatáról2014. május 20. Az Új Széchenyi Terv kötelező arculati elemeinek használatára vonatkozóan 2014. május 20-tól a következő előírás az irányadó: A kedvezményezettek - az Új Széchenyi Terv logó mellett - a “Magyarország megújul”...
Lecsaptak a kínaiak a magyar cég találmányára itthon, külföld, gazdaság Nemcsak pénzt, hanem értelmes feladatot kell adni a vállalkozóknak, hogy elinduljon a magyar gazdaság növekedése - véli Mészáros Csaba, az evopro alapító vezérigazgatója, akinek nulla emissziós buszai iránt Keleten egyelőre nagyobb az érdeklődés, mint itthon. India után Kínába is elkísérte Orbán...

Jelenlegi hely

üzlet

Ezért adták el a Népszabadságot

Megosztás

A hazai médiapiac politikai átrendeződése felé tett első lépés, vagy egyszerű üzleti tranzakció? A Népszabadság és nyolc megyei napilap eladásának háttere és tanulságai.

Orbán a világ legsikeresebb magyarjaival találkozik

Megosztás

A hétvégén kéttucat országból közel 80 magyar származású tudós és üzletember gyűlik össze Budapesten a Friends of Hungary - Magyarország Barátai Alapítvány meghívására. Bár találkoznak Orbán Viktorral is, Vizi E. Szilveszter akadémikus, kuratóriumi elnök szerint nem kampányeseményről van szó és az új szervezet nem a Magyarok Világszövetségének konkurenciája lesz.

Brit pénzügyminiszter: „Reform nélkül hanyatlásnak indul az EU”

Megosztás

Az Európai Unió máris kezd lemaradni olyan feltörekvő gazdasági erőcentrumok mögött, mint Kína vagy India, és az intézményi-szabályozási keretek teljes reformja nélkül végképp hanyatlásnak indul - mondta szerdán a brit pénzügyminiszter.

George Osborne alig burkolt utalást tett arra is, hogy az EU reformja nélkül Nagy-Britannia számára esetleg nem marad más választás, mint a távozás az unióból.

több ezer eladósodott családon segített már a NET-program

Biztonságosabbá válik a legveszélyesebb hazai főúti csomópont

Az energiatudatos vállalkozások elősegítik a kormányzati célok megvalósulását

Garanciajegyet kapnak a valóban hasznos alapítványok

Megosztás

Minősíteni fogják az alapítványokat, Semmelweis Garanciát kapnak azok, amelyek valóban a meghirdetett céljuknak megfelelően működnek - jelentette be az egészségügyi államtitkár. A cél az „adományozási hiénák” kiszűrése.

Orbánék léptek: szobrot kapott Bánffy Miklós

Megosztás

Orbánék léptek: szobrot kapott Bánffy Miklós.

„Kegyelmes uram, nagyon sajnálom, hogy hétszáz esztendős itt-tartózkodás után elhagyja Erdély földjét" - az anekdota szerint így búcsúzott a kolozsvári állomáson 1949-ben Kelemen Lajos történettudós Bánffy Miklóstól. A nyelvbotlás nem is volt akkora tévedés: az évszázadok során a Bánffyak az erdélyi magyar művelődés mecénásai, mintagazdaságot irányító birtokosok, forróvérű hadvezérek, a „tündérkert" megmaradásért kontyos törökkel vagy copfos némettel trafikáló főurak voltak.

 

„Ez bírói hiba, nem tehette volna meg"

Megosztás

Napokon belül megjelenik a Kúria honlapján a hétfői jogegységi határozat indokolása, amely már konkrét útmutatást tartalmaz a bírák számára - nyilatkozta Darák Péter.

Meglepő, de lehetséges: mi várhat ránk jövőre?

Megosztás

Mi a hasonlóság Brazília vb-győzelme és a 2%-os jegybanki alapkamat között? Ha ugyan csak kis eséllyel, de mindkettő megtörténhet jövőre! A K&H Alapkezelő összegyűjtötte azokat a nemzetközi és hazai eseményeket, amelyek 2014-ben nagy meglepetéseket okozhatnak a befektetőknek.

Oldalak