L.

AIPA
Fejlődő piaci szektorok, innovatív mentorok A gazdaság- és a vállalkozásfejlesztést helyezi középpontjába az AIPA Nonprofit Kft. 2016-tól igénybe vehető komplex szolgáltatásrendszere, melyet a Kecskeméti Főiskolával és a Kecskeméti Önkormányzattal együttműködve a Tudáspark elnevezésű TÁMOP-4.2.1.C-14/1/Konv-2015-0011-projekt keretein belül,...
Megváltoztak a pályázati arculatra vonatkozó szabályok pályázat Tájékoztatás az Új Széchenyi Terv arculati elemeinek használatáról2014. május 20. Az Új Széchenyi Terv kötelező arculati elemeinek használatára vonatkozóan 2014. május 20-tól a következő előírás az irányadó: A kedvezményezettek - az Új Széchenyi Terv logó mellett - a “Magyarország megújul”...
Lecsaptak a kínaiak a magyar cég találmányára itthon, külföld, gazdaság Nemcsak pénzt, hanem értelmes feladatot kell adni a vállalkozóknak, hogy elinduljon a magyar gazdaság növekedése - véli Mészáros Csaba, az evopro alapító vezérigazgatója, akinek nulla emissziós buszai iránt Keleten egyelőre nagyobb az érdeklődés, mint itthon. India után Kínába is elkísérte Orbán...

Jelenlegi hely

külföld

Lecsaptak a kínaiak a magyar cég találmányára

Megosztás

Nemcsak pénzt, hanem értelmes feladatot kell adni a vállalkozóknak, hogy elinduljon a magyar gazdaság növekedése - véli Mészáros Csaba, az evopro alapító vezérigazgatója, akinek nulla emissziós buszai iránt Keleten egyelőre nagyobb az érdeklődés, mint itthon.

Rosszindulatú hisztériakeltés: Így provokálja az USA az olimpiát

Korrupció itthon és az unióban - Komoly jelentés látott napvilágot

Megosztás

Magyarország több erőfeszítését is elismeri az Európai Bizottság anitkorrupciós jelentése - írja a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) közleménye. Ugyanakkor kiderül, hogy az unión belül Szlovákiában az egyik legmagasabb a korrupció érzete.

Brit pénzügyminiszter: „Reform nélkül hanyatlásnak indul az EU”

Megosztás

Az Európai Unió máris kezd lemaradni olyan feltörekvő gazdasági erőcentrumok mögött, mint Kína vagy India, és az intézményi-szabályozási keretek teljes reformja nélkül végképp hanyatlásnak indul - mondta szerdán a brit pénzügyminiszter.

George Osborne alig burkolt utalást tett arra is, hogy az EU reformja nélkül Nagy-Britannia számára esetleg nem marad más választás, mint a távozás az unióból.

Magyar államfője lehet Szlovákiának? - Megkérdeztük a szakértőt

Megosztás

Nem kis meglepetést okozott a Magyar Közösség Pártja (MKP) által indított Bárdos Gyula, az első magyar államfőjelölt Szlovákia történetében, azzal, hogy a szükségesnél háromszor több aláírást gyűjtött össze, így indulhat a március 15-i elnökválasztáson. Esélyeiről kérdeztük Hamberger Juditot, a Magyar Külügyi Intézet tudományos főmunkatársát, Szlovákia-szakértőt.

Egy békés lázadó, megbocsátó ember – Nelson Mandela halálára

Megosztás

Kilencvenöt éves korában elhunyt Nelson Mandela, Dél-Afrika volt elnöke. A halál nem érte váratlanul sem saját népét, sem a világot, hiszen az agg politikus már hónapok óta vívta haláltusáját.

Londonból jöhet friss lendület

Megosztás

A nagy remények ellenére sem várhatunk azonnali hatást a Mikulás napján startoló Xetrától. A legjobb kereskedési rendszer sem helyettesíti a vonzó papírokat.

Meghibásodott a viharban Méder Áron hajója

Megosztás

A tomboló vihar nemcsak a MiniTransat 6.50 transztatlanti szólóvitorlázó verseny szervezőinek, hanem a a mezőny egyetlen magyar tagjának, Méder Áronnak is keresztülhúzta a számításait. A rossz időjárás miatt a patinás nyílt vízi viadal félbeszakadt, az újraindítás időpontjáról még nem született döntés, Méder pedig technikai gondokkal küzd.

Drágulást hoz a megállapodás az olajpiacon?

Megosztás

Erőre kaphatnak a gyengélkedő olajcégek az amerikai államgépezet újraindulása nyomán. Bár a tengerentúli társaságokat még visszafoghatja a dollár erősödése.

Vége az amerikai kormányválságnak. De meddig?

Megosztás

Elég volt a politikai Tévedések vígjátékából - figyelmeztetett szerdai számában a jobboldali Wall Street Journal. Ha másra nem is, de a piac fenyegetésére hallgattak az amerikai politikusok. Szerdán a technikai fizetésképtelenség előtti 23. órában az amerikai Kongresszus megszavazta a költségvetést, és engedélyezte a további kölcsönök felvételét, azaz felemelte az adósságplafont. A törvényt az elnök azonnal aláírja.

Oldalak